© 2016  "Kustannus Näkökulmajulkaisut"   ·   All Rights reserved   ·   E-Mail: nakokulma@nakokulma.info 
NÄKÖKULMA julkaisut
PAINETUT KIRJAT:
ISRAELIN 10 HEIMON VAELLUS - katosivatko heimot historian mustaan aukkoon? - Juhani Aitomaa.
Kun Israelin kuningaskunta jakaantui kuningas Salomon jälkeen pohjoiseen ja eteläiseen osaan, syntyivät Israelin 10 heimon ja Juudan kuningaskunnat. Valtakunnat tuhoutuivat Assyrian ja Babylonian imperiumien kautta. Erityisesti Israelin pohjoisen valtion 10 heimon kohtalosta on esitetty mitä moninaisempia teorioita. British-Israelismi -kultin mukaan heimot ovat nyt tunnistettavissa "kristittyinä" länsimaina, kärjessä Iso-Britannia ja USA. Myös mormoneilla ja vapaamuurareilla ym. liikkeillä esiintyy omaa "israelmagiaa". Kirja valottaa näkemysten taustaa ja historiaa. 212 s. Myyntihinta 19,50e/kpl sis. postikulut.
HUOM! Toimitamme toistaiseksi vain laskuun. Kirjan mukana seuraa lasku. Emme veloita mitään laskutuskuluja.
Tilaukset sähköpostiin: nakokulma@nakokulma.info   -  tekstiviestillä numeroon 0400324939
Tilaukset postin kautta: Näkökulmajulkaisut, Viskurintie 7, 37500 Lempäälä
KULISSIEN TAKANA - Yves A Brault. 
Kirja on yhden perheen tarina osallisuudesta karismaattisten "uskolla" parantajien ja TV -saarnaajien seuraamiseen, kunnes silmät avautuivat. 160 s. Hinta 7,00 e/kpl sis. pm.
UUSI VIINI JUOVUTTAA - Juhani Aitomaa. 
Edelleen ajankohtainen kirja karismaattisen "uudistusliikkeen" taustoista ja vaikuttajista. Kirjassa tuodaan perustellusti ja dokumentoidusti esille liikkeen kristillisyydelle vieraita oppeja ja käytäntöjä. 192 s. Hinta 7,00 e/kpl sis. pm. MYÖS ilmainen PDF Kristityn Foorumin sivuilla!
PDF KIRJAT:
HUOM! PDF -kirja lähetetään ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen pääsääntöisesti 24 t sisällä tilauksesta. Saat samalla sähköpostiisi laskun pdf -muodossa.
UUSI VIINI JUOVUTTAA (ks. kirjan esittely yllä) - ilmainen PDF Kristityn Foorumin sivuilla!
ISRAELIN 10 HEIMON VAELLUS (ks. kirjan esittely yllä). Hinta 10,50 e/kpl
KATSE ÖLJYMÄELTÄ - Juhani Aitomaa.
Kirja kertoo lähinnä pääsiäisajan tapahtumista. Se valottaa monia ehkä epäselviksi jääneitä asioita. Kuten esim. oliko Jeesus haudassa todella kolme päivää ja yötä? Mikä rooli tapahtumissa on Öljymäellä? Missä Jeesus ristiinnaulittiin ja haudattiin? Kuinka nykyiset kirkkokuntien hautapaikat sopivat kuvaan? Mikä merkitys on sillä, että temppelin pääsivu avautui Öljymäelle? Mitä tarkoittaa "suuri sapatti". Jne. Kirja osoittaa, että Jeesus todella täytti VT:n esikuvat. 95 s. Hinta 6,50 e/kpl
ETUSIVU
Tuoteryhmät

KIRJAT
LEHDET
CD / DVD
MUUTietosivut

TOIMITUSEHDOT

YHTEYDENOTTO

MAKSUTAVAT